WEPP 2010 Solutie de curatare a sistemului motor

Wepp Automotive
120,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2010

SKU
2010

Descriere

Curatare si clatire profesionala a intregului sistem de ulei al motorului. Elibereaza motorul de depuneri si reziduuri daunatoare. Asigura o pregatire eficace pentru schimbul de ulei. Produs recomandat pentru toate motoarele pe benzina sau pe motorina, cu sau fara convertor catalitic. Utilizat pentru a rezolva problemele legate de schimbul de ulei intarziat, posibile depuneri, tacheti hidraulici sau pierderi de compresie prin segmenti. Uleiul nou isi pastreaza eficacitatea si limpezimea mai mult timp.

 

Utilizare: Adaugati peste uleiul de motor cald inainte de schimbul de ulei. Lasati motorul sa mearga la ralanti cca. 10 minute, apoi schimbati imediat uleiul si filtrul de ulei. Suficient pentru 6 litri de ulei de motor. Nu utilizati la un nivel insuficient al uleiului. Nu afecteaza eliminarea uleiului vechi.

 

Precautii: Poate fi fatal daca este inghitit si daca patrunde pe caile respiratorii. Daunator faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Nu aruncati in mediul inconjurator. iN CAZ DE iNGHIȚIRE: contactati de urgenta un centru pentru tratarea intoxicatiilor sau un medic. NU provocati vomitarea. Pastrati produsul sub cheie.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review