WEPP 2033 Solutie intensiva de curatare a supapelor

Wepp Automotive
90,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2033

Descriere

Curata ghidajele supapelor de admisie si evacuare. Curatarea supapelor asigura o functionare optima a motorului. Elimina depunerile de pe supapele de admisie si de pe scaunele supapelor. Asigura inchiderea perfecta a supapelor. Asigura o compresie constanta si valori bune la testele de emisii.

 

Aplicare: (cu capul adaptabil al spray-ului) incalziti motorul. Decuplati furtunul de vacuum in punctul potrivit si introduceti capul spray-ului. Pulverizati jumatate din aerosol la temperatura de lucru, la 2.000 rpm, in mod egal peste toate canalele de admisie, miscand capul spray-ului inainte si inapoi. Lasati produsul sa actioneze cca. 30 minute, apoi utilizati restul aerosolului.

 

Atentie: Lichid si vapori deosebit de inflamabili. Poate fi fatal daca este inghitit si daca patrunde pe caile respiratorii. Provoaca iritarea pielii. Provoaca iritarea grava a ochilor. Daunator faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. impamantati recipientul si echipamentul pe care pulverizati. Utilizati unelte care nu produc scantei. Luati masuri pentru prevenirea descarcarilor de electricitate statica. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/ochelari de protectie/masca de protectie. iN CAZ DE iNGHIȚIRE: contactati de urgenta un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic. DACĂ INTRĂ iN CONTACT CU PIELEA (sau parul): Dezbracati imediat toate hainele contaminate. Clatiti pielea cu apa sau faceti dus. iN CAZ DE PĂTRUNDERE iN OCHI: Clatiti cu grija cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca exista si sunt usor de scos, apoi continuati sa clatiti. NU provocati vomitarea. in caz de incendiu: Folositi stingator cu pulbere pentru a stinge.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review