WEPP 2038 Solvent activ

Wepp Automotive
85,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2038

Descriere

Este un amestec tixotropic de substante active cu un efect deosebit de puternic si permite o aplicare usoara chiar si pe suprafete verticale. inlatura cu eficacitate reziduuri de carbune, vopsea, grasime, ulei, rasini, smoala si lubrifianti. Dizolva adezivii, substantele de etansare si reziduurile de vopsea cu rapiditate si fara efort. Produsul poate fi aplicat pe metal, lemn, sticla, ceramica, polietilena si polipropilena. Nu se recomanda aplicarea pe linoleum, PVC etc. Ideal pentru indepartarea substantelor de etansare. Suprafetele tratate devin perfect netede, permitand re-etansarea.

 

Aplicare: Agitati bine inainte de folosire. Pulverizati suprafata de la o distanta de cca. 25 cm si lasati produsul sa actioneze 5-10 min. indepartati reziduurile cu atentie, folosind o racleta.

 

Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea grava a ochilor. Poate provoca oboseala sau ameteala. Expunerea repetata la produs poate provoca uscarea sau craparea pielii. Daca solicitati sfatul medicului, tineti recipientul sau eticheta la indemana. Nu lasati la indemana copiilor. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe flacara deschisa sau pe alta sursa de aprindere. Nu gauriti sau aruncati in foc recipientul nici dupa golire. Evitati inhalarea de vapori sau de spray. Utilizati numai in aer liber sau intr-o incinta bine aerisita. Purtati manusi de protectie/ochelari de protectie/masca de protectie. iN CAZ DE PĂTRUNDERE iN OCHI: Clatiti cu grija cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca exista si sunt usor de scos, apoi continuati sa clatiti. Contactati de urgenta un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic. Feriti de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncati continutul/recipientul la un punct de colectare a deseurilor periculoase sau speciale. Este posibila acumularea de amestecuri explozibile in lipsa unei aerisiri adecvate. Contine <5% tenside neionice, hidrocarburi alifatice, conservanti (metilcloroizotiazolinon, metilizotiazolinon).

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review