WEPP 2040 Solutie sintetica de aderenta

Wepp Automotive
60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2040

Descriere

Lubrifiantul perfect pentru ungerea rulmentilor cu bile si ace. Pentru lanturi si reductoare cu roti dintate sau melcate. Pentru toate tipurile de articulatii si cuplaje, masini si piese de precizie etc. Produsul se preteaza in mod deosebit la lanturi si cabluri metalice. WEPP 2040 patrunde cu usurinta in locurile greu accesibile. Produsul se preteaza si la balamale, ghidaje liniare, tije de franare etc. Produsul poseda proprietati excelente de lubrifiere si aderenta si nu devine cleios. Protectie anticoroziva buna.

 

Utilizare: inainte de pulverizare, indepartati urmele de contaminare de pe piese. Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati piesele de la o distanta de 15-20 cm.

 

Contine: Hidrocarburi, C5-C7, n-alcani, izoalcani, <5% n-hexan. Pentan. Hidrocarburi, C6, izoalcani,<5% n-hexan. Hidrocarburi, C6-C7, izoalcani, cicloalcani, <5% n-hexan. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea pielii. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Daunator faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Daca solicitati sfatul medicului, tineti recipientul sau eticheta la indemana. Nu lasati la indemana copiilor. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe flacara deschisa sau pe alta sursa de aprindere. Nu gauriti sau aruncati in foc recipientul nici dupa golire. Evitati inhalarea de vapori sau de spray. Utilizati numai in aer liber sau intr-o incinta bine aerisita. Purtati manusi de protectie. Contactati un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic daca nu va simtiti bine. Feriti de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncati continutul/recipientul la un punct de colectare a deseurilor periculoase sau speciale. Este posibila acumularea de amestecuri explozibile in lipsa unei aerisiri adecvate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review