WEPP 2045 Spray lubrifiant anti-frecare cu silicon

Wepp Automotive
60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2045

SKU
2045

Descriere

Un spray transparent de inalta performanta care elimina sunetele produse de frecarea „plastic pe plastic” sau intre metal si cauciuc. Creeaza o pelicula incolora de lubrifiant care atenueaza uzura prin frecare. Rezistent la apa, ofera o protectie eficace la temperaturi ridicate sau scazute.

 

Aplicare: Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati cu atentie piesele de interes. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea pielii. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Daunator faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Daca solicitati sfatul medicului, tineti recipientul sau eticheta la indemana. Nu lasati la indemana copiilor. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe flacara deschisa sau pe alta sursa de aprindere. Nu gauriti sau aruncati in foc recipientul nici dupa golire. Evitati inhalarea de vapori sau de spray. Utilizati numai in aer liber sau intr-o incinta bine aerisita. Purtati manusi de protectie. Contactati un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic daca nu va simtiti bine. Feriti de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncati continutul/recipientul la un punct de colectare a deseurilor periculoase sau speciale. Este posibila acumularea de amestecuri explozibile in lipsa unei aerisiri adecvate.

 

Contine: Hidrocarburi, C7, n-alcani, izoalcani, cicloalcani, hidrocarburi, C6-C7, n-alcani, izoalcani, cicloalcani, <5% n-hexan

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review