WEPP 2059 Spray cu cupru

Wepp Automotive
70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2059

Descriere

Pentru lubrifiere si montare. Elimina scartaitul franelor. Produs de mare putere, rezistent la temperaturi intre – 100° C si + 1100 °C. Previne lipirea pieselor in urma frecarii prelungite.

 

Aplicare: Agitati bine recipientul (cca. 2 min.). Aplicati un strat subtire si uniform. Dupa utilizare, intoarceti recipientul cu susul in jos si pulverizati pana supapa este curata.

 

Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea pielii. Daunator faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Daca solicitati sfatul medicului, tineti recipientul sau eticheta la indemana. Nu lasati la indemana copiilor. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe flacara deschisa sau pe alta sursa de aprindere. Nu gauriti sau aruncati in foc recipientul nici dupa golire. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/ochelari de protectie/masca de protectie. Feriti de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncati continutul/recipientul la un punct de colectare a deseurilor periculoase sau speciale.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review