WEPP 2060 Solutie de curatare a sistemului de franare

Wepp Automotive
28,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2060

Descriere

Pentru o montare rapida si o reparare perfecta. indeparteaza cu eficacitate uleiul, grasimea si murdaria. Toate piesele tratate vor fi perfect curate. Nu contine acetona.


Aplicare: Pulverizati piesele de interes cu atentie. Repetati tratamentul daca franele sunt foarte murdare. Nu pulverizati pe cauciuc, plastic si vopsea.
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea pielii. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Daunator faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Nu lasati la indemana copiilor. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe flacara deschisa sau pe alta sursa de aprindere. Nu gauriti sau aruncati in foc recipientul nici dupa golire. Evitati inhalarea de vapori sau de spray. Utilizati numai in aer liber sau intr-o incinta bine aerisita. Nu aruncati in mediul inconjurator. in caz de iritare a pielii: solicitati sfatul/interventia medicului. Feriti de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu normele nationale de reciclare a deseurilor.
Contine nafta usoara hidrotratata.


Categoria de produs: produse de pregatire si curatare.
Norma privind compusii volatili organici: 850 g/l; valoarea compusilor volatili organici: 681 g/l. Regulamentul 648/2004/CE privind detergentii: contine peste 30% hidrocarburi alifatice.

Continut: 600 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review