WEPP 2061 Solutie de curatare complexa - Spuma activa

Wepp Automotive
50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Wepp Automotive
Cod produs 2061

Descriere

Spuma activa deosebit de eficace pentru toate suprafetele de sticla, plastic si tapiterie, cu excelente proprietati de umezire si curatare. Pentru parbrize cu strat anti-reflex. Dizolva si inlatura urmele de silicon, nicotina, ulei si grasime. Ajunge in locurile greu accesibile si permite o curatare comoda, rapida, economica si care nu lasa urme.


Aplicare: Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati in mod egal, lasati sa actioneze pentru scurt timp, apoi stergeti cu o carpa curata. inainte de a folosi pe tapiterie, testati pe o suprafata ascunsa vederii.
Aerosol extrem de inflamabil. Provoaca iritarea grava a ochilor. Nu lasati la indemana copiilor. Feriti de caldura, suprafete incinse, scantei, flacara deschisa si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe flacara deschisa sau pe alta sursa de aprindere. Evitati inhalarea de vapori sau de spray. Utilizati numai in aer liber sau intr-o incinta bine aerisita. iN CAZ DE PĂTRUNDERE iN OCHI: Clatiti cu grija cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca exista si sunt usor de scos, apoi continuati sa clatiti. Pastrati produsul intr-un loc bine aerisit.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review