Transport Gratuit!

Livrare si plata

Comanda. Livrare. Plată.

Pe noua platforma SculeDiverse.ro modalitatea de comanda este foarte simpla. Se poate realiza:

- autentificându-vă, dacă aveți deja cont

- creând un cont nou

- fără cont, introducându-vă datele personale la finalizarea comenzii

Pentru adaugarea in cos, se introduce valoarea dorita (nr. buc.) si se apasa butonul „Adauga in cos”. După ce aţi terminat cumpărăturile pe site-ul nostru, apăsaţi butonul „Procesare”. Veţi fi direcţionat către pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vă introduceţi datele personale sau de firmă, să alegeti adresa de livrare/facturare si metoda de plata. La rubrica „Optiuni de transport” puteţi specifica şi alte detalii importante legate de comandă (orele la care poate fi efectuată livrarea, persoana de contact, anumite detalii sau precizări legate de produse). La final apăsaţi butonul „TRIMITE COMANDA MEA”.

 

Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de Luni - Vineri între orele 9 şi 15. Acestea vor fi livrate in termen de 24-48 ore de la primirea comenzii. Comenzile sosite sâmbăta şi duminică vor fi livrate în termen de 24-48 ore, începând cu ziua de luni. Livrarea se va face in limita stocului disponibil.

Alte precizări! În momentul recepției, verificați împreună cu agentul curier integritatea coletului/conținutului. Daca produsul este deteriorat sau lipsește, completați un process verbal în prezența agentului curier. Fără process verbal de constatare, orice reclamație este nulă.

Cost livrare

20 lei pentru comenzile de până în 500 lei (TVA Inclus), prin curierat rapid;

Gratuit, pentru comenzile ce depăşesc 500 lei* Valabil doar pentru produsele ce nu depăşesc 40 kg sau nu sunt agabaritice (scări lungi, betoniere, table şi profile, utilaje mari etc);

 

Variante de plata

Ramburs numerar – în momentul recepției mărfii, plata se face agentului curier;

Puteţi plăti cumpărăturile în numerar: în momentul în care acestea va vor fi aduse de către firma de curierat.

Plata cu OP – se realizează prin bancă, direct în contul nostru, dacă alegeți butonul „Ordin de plată” la finalizarea comenzii

Dupa trimiterea comenzii, unul din operatorii noştri vă vor contacta telefonic sau vă vor trimite factura proformă cu disponibilitatea produselor în stoc, după care se poate face plata. În acest caz, produsele vor fi expediate sau vor putea fi ridicate de la depozitul nostru după confirmarea recepţionării contravalorii facturii în contul nostru prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24-48 ore).

 

Datele noastre sunt:

SC THUNDER TOOLS SRL - Str. Republicii Nr. 124 – Sanpetru, Brasov

Nr. Reg. Com.: J08/1348/2007

C.U.I.: RO 21760726

Cont: RO28RNCB0053085732900001- B.C.R. BRASOV

RO96TREZ1315069XXX013830 - TREZORERIA BRASOV

Telefon: 0368.464.006 sau 0762.205.444

Fax: 0368.464.004