Transport Gratuit!

Politica de confidentialitate a datelor

Cine suntem si cu ce ne ocupam

Înfinţată în anul 2007, firma S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. este unul din cei mai importanţi furnizori de scule aschietoare si accesorii industriale profesionale.

 

Datele noastre de identificare si contact sunt urmatoarele:

S.C. THUNDER TOOLS S.R.L.

J08/1348/2007

C.I.F. RO 21760726

Str. Republicii Nr. 124

Sanpetru - Brasov, 507190

Telefon: 0368.464.006 sau 0762.205.444

Fax: 0368.464.004

 

In continuare gasesti informatiile necesare cu privire la modul in care colectam, stocam si prelucram date personale.

 

Declaratia noastra generala cu privire la protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi. Noi colectam aceste date atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta. Scopul colectarii acestor date este in principal de a comunica si de a-ti oferi informatii utile pe care le-ai solicitat. Ai oricand optiunea de a opta pentru stergerea adresei tale de email sau a numarului tau de telefon din baza noastra de date. Informatii non-private, care nu identifica o persoana anume, sunt supuse insa unei altfel de politici, cea de cookies, pe care o poti consulta aici. Daca doresti sa stergem din baza noastra de date informatiile cu caracter personal furnizate de tine, ne poti scrie la adresa office@sculediverse.ro

 

Deasemenea, website-ul nostru respecta normele impuse de noul Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene - RGPD sau GDPR, intrat in vigoare in 25 mai 2018.

 

Datele colectate si prelucrate din site

Compania noastra colecteaza urmatoarele tipuri de date:

 

la plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului www.sculediverse.ro

Persoane Juridice: CUI, Nr. Reg. Com., Cont Bancar, E-mail, Numar de telefon, Adresa facturare/Livrare, Nume/Prenume persoana de contact, IP.

Persoane Fizice: Nume/Prenume, CNP/Serie BI/CI, E-mail, Numar de telefon, Adresa facturare/Livrare, Nume/Prenume persoana de contact, IP.

 

la trimiterea unui e-mail prin intermediul formularului de contact de pe site-ul www.sculediverse.ro

E-mail, Nume/Prenume, Telefon, Oras.

 

la plasarea unui comentariu la un produs de pe site-ul www.sculediverse.ro

Nume, comentariu

Comentariile sunt stocate si publicate pentru a incuraja discutii pe baza informatiilor oferite in paginile care contin formularul. Comentariile vor fi supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. considera ca un comentariu nu incurajeaza o discutie pe baza informatiilor din pagina, din orice motiv, acesta poate sa nu publice comentariul. In acest caz, comentariul si datele vor fi sterse din baza noastra de date.

 

Formular creare cont

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor:

Datele sunt necesare pentru crearea unui cont de client in site-ul nostru. Scopul acestui cont este de a putea oferi clientului o experinta mai buna pe site-ul nostru, oferind facilitatile:

- precompletarea adresei de livrare si a datelor de contact la plasarea unei comenzi noi

- revizuirea istoricului de comenzi

- urmarirea statusului unei comenzi

 

Accesul, folosirea si stocarea datelor

Cine foloseste si are acces la aceste informatii

Intern: Reprezentatii S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. din departamentele: vanzari, administrativ, admin website.

Extern: Platformele online utilizate cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea:

firma de curierat colaboratoare

programul de gestiune

platformele de publicitate online folosite pentru actiuni de remarketing (Google AdWords, Facebook)

 

Cat timp vor fi stocate datele colectate

Datele completate prin formularele de pe website, datele stocate in adminul website-ului si in programul de gestiuni, sunt stocate pana cand solicitantul cere stergerea lor.

 

Care sunt drepturile tale

In calitate de persoana vizata, ai urmatoarele drepturi:

 

Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine din partea S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum si acces la datele respective; totodata, poti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii.

 

Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obtine modificarea, realizata de catre S.C. THUNDER TOOLS S.R.L., a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

 

Dreptul la stergerea datelor – ai dreptul de a obține din partea S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, iar S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (1) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (2) detinatorul datelor isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (3) detinatorul se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (5) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. in temeiul dreptului Uniunii sau al legislației romane.

S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va informa cu privire la acesti destinatari, daca se va solicita acest lucru;

 

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Ai dreptul sa soliciti restrictionarea procesarii datelor tale. Acest lucru inseamna ca prelucrarea datelor tale este limitata, astfel incat sa putem pastra datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:

- exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adica de tine), pentru o perioada care permite operatorului (adica S.C. THUNDER TOOLS S.R.L.) sa verifice corectitudinea datelor;

- prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica tu) se opune stergerii datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;

- operatorul (S.C. THUNDER TOOLS S.R.L.) nu mai are nevoie de date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

- persoana vizata (adica tu) a ridicat obiectii procesarii bazata pe motive legitime din partea operatorului in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (S.C. THUNDER TOOLS S.R.L.) depasesc pe cele ale persoanei vizate (daca drepturile legitime ale S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. prevaleaza asupra drepturilor tale).

 

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

 

Dreptul la opozitie – ai dreptul de a te opune, din motive legate de situatia particulara in care te afli, in orice moment, prelucrarii datelor tale cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

 

Dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

 

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de S.C. THUNDER TOOLS S.R.L. pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

Cum ai acces la datele tale

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le ai, mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne poti contacta oricand la:

 

Email: office@sculediverse.ro

 

Telefon: 0368.464.006 sau 0762.205.444

 

Adresa: Str. Republicii Nr. 124, Sanpetru - Brasov, 507190

 

Vom onora orice solicitare venita din partea ta cu privire la datele tale personale si iti vom furniza in mod gratuit informatiile solicitate.

 

Contacteaza-ne cu incredere oricand.

 

Echipa S.C. THUNDER TOOLS S.R.L.